Friday, March 18, 2016

Istanbul ürün çekimi ve ürün fotoğraf çekimi

Ürün çekimi
Ürün çekimi

Ürün çekimi için gerekli ekipmanlar, ortam ve teknik bilgi çok önemlidir. Ortam ışığının çekimi yapılacak ürün için hazırlanması kilit noktadır. Çekime başlanmadan önce yapılacakları sıralayacak olursak; öncelikle ürün fotoğraf çekimi yapılacak ürünün hazırlıklarını yapmalıyız. Ürün üstündeki toz-kir vb. şeylerden arındırılmalıdır (bu arada ortamın da tozlu bir ortam olmaması gerekmektedir).

Ürün fotoğraf çekimi
Ürün fotoğraf çekimi


Sonrasında fotoğraf çekimi yapılacak ortamın hazırlıklarıyla devam edebiliriz. Kullanılacak arka fon seçimi, yan ışıkların açıları ve diğer ortam metaryelleriyle devam edilebilir. Örnek ürün fotoğraf çekimi sitelerinden biri sanartmedia.com bu sitedeki ürün çekimi örneklerini inceleyebilirsiniz.  Ayrıca burayada bakınız http://sanartmedia.com/urun-cekimi/ daha fazla örnek için.








Ürün çekimi nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını açıklamaya çalışıyoruz. Yukarıdaki videoyu inceleyecek olursanız kilit noktalar anlatılmış durumda http://sanartmedia.com/urun-cekimi-nasil-yapilir/ bu sayfada da yeterince anlatılmaya çalışılmış.


Yine bu konuda sektördeki diğer firmalara bakacak olursak http://uruncekimi.istanbul/ sektördeki firmalardandır.

Başka bir firma gösterecek olursak http://uruncekimi.istanbul/ ve http://sanartmedia.com/urun-cekimi-fiyatlari/ gösterilebilir.


Son olarak wikipedia makalesini inceleyebilrsiniz https://tr.wikipedia.org/wiki/Foto%C4%9Fraf%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k  fotoğrafçılıkla ilgili bilgiler içerir.

1 comment:

  1. güzel anlatım tşk. bilgiler için. ürün çekimi konusunu araştırıyoruz

    ReplyDelete